غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام

غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام

۱۳۹۷/۰۸/۱۲

اگر مایلید که مدت زمانی در اینستاگرام فعالیت نکنید، نیازی نیست که حساب کاربری خود را به صورت دائمی حذف کنید. نسخه جدید اینستاگرام در کنار تغییرات زیادی که در ظاهر این برنامه قرار داده است، قابلیت Deactivate یا غیرفعال کردن موقتی اکانت را نیز داده است که در این صورت هیچ فردی قادر به مشاهده تصاویر و پروفایل شما نیست. همچنین در صورتی که هنگام وارد کردن اطلاعات حساب خود در هایگرام با خطا مواجه میشوید، غیرفعال کردن موقت حساب اینستاگرام تان بمدت 3 ساعت میتواند به رفع خطا کمک کند.
برای غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام، ابتدا به وسیله مرورگر خود وارد سایت اینستاگرام شوید.

غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام

روی گزینه Log In کلیک کنید. در ادامه نام کاربری و پسورد حساب کاربریتان درخواست می شود که باید آن ها را در فیلدهای مربوطه وارد نمایید.

غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام

وارد صفحه پروفایل خود شوید و روی دکمه Edit Profile کلیک کنید.

غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام

حالا به پایین صفحه بیایید و گزینه Temporary disable my account را انتخاب کنید.

غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام

صفحه ای باز می شود که در آن اینستاگرام از شما دلیل غیرفعال کردن اکانتتان را سوال می کند. دلیل انجام این کار را انتخاب کنید (می‌ توانید هر گزینه‌ای را انتخاب کنید) و در انتها رمز خود را مجدد وارد کنید. در پایان بر روی گزینه Temporarily disable account کلیک کنید و هنگامی که پیغامی برای اطمینان از تصمیم شما ظاهر می شود، گزینه “yes” را انتخاب کنید.

غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام

با نمایش پیغام Your account has been temporarily disabled، حساب کاربری شما به طور موقت غیرفعال می‌شود.
همان طور که می‌دانید نکته اصلی غیر فعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام، قابل برگشت بودن آن است. برای بازگردانی دوباره اکانت اینستاگرامی که به صورت موقت حذف یا همان غیرفعال شده، تنها کافی است یک بار وارد اکانت خود شوید تا از این حالت خارج شود.

Leave a Reply

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.